DEVOTUS LANDSCAPING realiseren van uw groene droom

Devotus Landscaping in Nieuwkuijk is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van exclusieve tuinen, landgoederen en groenprojecten.

Eigenaar Peer van der Aa heeft meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd met turn-key totaalprojecten in binnen- en buitenland. Samen met zijn medewerkers voert hij de projecten uit voor particulieren en bedrijven.

Toewijding maakt het verschil

U hebt één aanspreekpunt om zorgeloos te genieten. We regelen alles, van het ontwerp tot de realisatie en het onderhoud.

Devotus Landscaping beweegt zich in het topsegment van de markt. Toewijding, vakmanschap, innovatie, passie voor het vak en een no-nonsense aanpak maken hierbij het verschil. We hebben respect voor de duurzame leefomgeving en we houden rekening met de mens en de natuur.

Wij realiseren onze exclusieve projecten met groot enthousiasme en verrassende creativiteit.

Onze visie: uw beleving vormt de groene draad

Devotus Landscaping zoekt bij ieder totaalproject naar de juiste balans tussen schoonheid en functionaliteit. Iedere opdracht begint daarom met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en ook de unieke karakteristieke kenmerken van de omgeving brengen we in kaart.

Het is belangrijk dat u als bewoner en gebruiker eigen betekenis en karakter geeft aan de tuin.

Waar de één zoekt naar een oase van rust om even te ontsnappen aan de overvolle agenda, is voor de ander de tuin een ontmoetingsplek om in een sfeervolle ambiance vrienden en familieleden te ontvangen. Kortom: de tuin en woning vormen een eenheid waarbij binnen en buiten zijn een beleving wordt.

Zo ontstaan gevarieerde groenprojecten met een eigen ziel.