Duidelijk aanspreekpunt en budgetbewaking

Voordat we starten met de uitvoering van de werkzaamheden, informeren we u uitgebreid over de planning. U weet precies wat u kunt verwachten. We doen er alles aan om eventuele overlast voor mens en natuur tot een minimum te beperken. Na afloop van de werkzaamheden zorgen we ervoor dat uw tuin of project tot in de puntjes is verzorgd.

Hebt u toch nog vragen? Dan kunt u altijd terecht bij één aanspreekpunt voor aanvullende informatie. Deze zorgt ook dat de werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de gemaakte planning en offerte begroting. Afspraak is afspraak! 

De onmisbare kracht van een betrokken team

Omdat we de werkzaamheden uitvoeren met een eigen team van circa tien betrokken medewerkers, hebben we alles in eigen hand. Daardoor kunnen we een strakke planning maken, waardoor de opdracht binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd.

Voor de aanleg van zwembaden, hekwerken en grotere bouwkundige werken doen we een beroep op betrouwbare relaties, waarmee we al jarenlang samenwerken. Grond- en straatwerk, cultuur-, civiel- en kleine bouwtechnische werken voeren we in eigen beheer uit.

Naast Devotus Landscaping hebben wij ter ondersteuning nog twee branchegerelateerde bedrijven in onze gelederen, namelijk AA kunstgras en Devotus projecten.

Helder oog voor detail

Duidelijke, digitale werktekeningen zorgen ervoor dat er geen misverstanden ontstaan over de uitvoering van de werkzaamheden. De projectleider is zelf dagelijks aanwezig op de werken. Daardoor is er een voortdurende kwaliteitscontrole van bijvoorbeeld de gebruikte planten, bloemen, bestrating, vlonders enzovoort.

BEHEER & ONDERHOUD

Onderhoudsschema op maat
Nadat uw tuin, landgoed of groenproject is aangelegd, stopt het uiteraard niet. Bij het ontwerp letten we natuurlijk altijd op de onderhoudsvriendelijkheid. Maar iedere tuin heeft uiteindelijk regelmatig onderhoud nodig. In overleg stellen we met u een passend beheeradvies en onderhoudsprogramma samen.Aan alles wordt gedacht, zoals het maaien van het gras, snoeiwerkzaamheden, milieuvriendelijke onkruidbestrijding, beplantingen en verharding.
Natuurlijk dragen wij bij aan een gezonde leefomgeving voor mens en natuur en zorgen we ook dat het afval op de juiste manier wordt afgezet.